Punts de llibre

Estic preparant uns punts de llibre per a exposar a la Sala de la la Presó, en motiu de la diada de Sant Jordi,  organitza l’Associació Sant Lluc per l’Art. Són 2 punts de llibre de tamany 22×6 cm. que es possaran a la venda. Encara no se quin triar, n’he fet més del compte i no tinc clar quins poden agradar més….., l’etern problema d’escollir!!!! Si em voleu ajudar envieu un mail amb el vostre suggeriment……. joanpoch@yahoo.es

Punts de llibre

 

2 Comments

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies