Nota de Prensa

L’artista  mataroní Joan Poch acaba de ser seleccionat per a participar al  Simpòsium Internacional de Ceràmica de la ciutat de Boleslawiec (Polònia), que es celebra del 2 al 27 de juny de 2014.

Aquest any és l’edició 50 d’aquesta trobada d’artistes internacionals que durant els dies que participen en aquest simpòsium elaboren en una de les fàbriques d’aquesta localitat polonesa, vinculada des de fa mot anys a l’industria ceràmica, unes obres que més tard participaran a l’exposició que es celebrarà el mes de setembre en aquesta mateixa localitat, més tard aquestes obres aniran  a diferents exposicions en altres ciutats europees.

L’artista va presentar un dossier amb una selecció  del seus treballs recents i una proposta per a realitzar durant aquests dies del simpòsium, que va resultar escollida.

Joan Poch, artista resident al Taller de Ceràmica del Museu del Càntir d’Argentona va comptar en tot moment amb el recolzament del Museu del Càntir, institució de reconegut prestigi internacional, que dedica part del seus esforços a la promoció de de la ceràmica i dels  artistes que la treballen,  a l’hora de presentar el seu projecte artístic.

joan-poch-foto

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies