Ara es l’hora

Aquest diumenge al matí surto cap a Boleslawiec,  amb ganes de arribar allà i veure els meus companys i les instal.lacions d’aquest 50 Symposium Internacional de Ceràmica.  La meva línea de treball sembla bastant clara, però dependrà dels recursos disponibles i de la comunicació amb l’organització per veure si puc tirar endevant el que tenia previst o s’han de fer modificacions. Forma part  de l’experiència tots els entrebancs que segur que sorgirant però mirarem de treuren tot el partit possible.

Seràn 22 dies de treball i tambè de conèixer altres formes de treballar el fang i descobrir nous artístes que tenen la ceràmica com element expresiu.

Oficjalny-plakat-50

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies