Les primeres obres fetes a Boleslawiec

taula

Després de 2 setmanes de treball, es comencen a veure les primeres obres, encara no estan cuites, trigaran un temps en acabar de assecar-se i s’haurà d’esperar a tenir el forn ple de tot el que s’ha de coure.

Estem treballant en una antiga fàbrica del segle XVIII, en un espai ple historia industrial d’aquesta petita ciutat polonoesa. Els mitjans són molt escassos però fem el que podem, forma part del joc.

Ens han dit que trigarem una setmana a veure els resultats. Els forns son tan grans que tarden entre 2, 3 dies a coure i 3 o 4 dies en poder treure el material. Segurament el que he portat a coure aquesta setmana (16-06) ja no ho veuré sortir.  Jo torno cap a Mataró el dia 22, m’hauré de contentar en veure una foto.

illla de les sirenes

assecanse 2

 

2 torres

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies