Mites, l’exposició que inaugura temporada a Can Bisa.

L’exposció Mites inaugurada el 20 de setembre a l’espai de Can Bisa, a Vilassar de Mar és la meva primera exposició individual de la temporada. Mites és un recull de pintures i escultures que tenen com a nexe la seva temática. Si poden veure en aquest fantàstic espai 18 pintures i dibuixos i 4 escultures. El Minotaure, Teseu, Enees, Calipso, Minos, Cartago, Argos, etc, personatges legendaris, imaginaris, històrics, reals o sommiats que conviuen en aquest petit palauet de Vilassar de Mar per uns dies i que ens transporten amb tota la seva màgia a uns temps preterits quan l’home i els deus vivien sota un mateix sostre…. Es pot visitar fins el 26 d’octubre.

 

 

bisa4

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies