Un any més arriba el Sant Lluc

L’arribada de la col.lectiva Sant Lluc dóna el tret de sortida a una nova temporada artística, aquest any hi participen més artistas que mai, no hi ha hagut sel.lecció previa d’obres i això ha fet que hi participin més artistas que en cap edició anterior. La meva obra ha estat una pintura de 60×60 cm. De técnica mixte sobre tela, on sobre uns fons molt matèric i quasi blanc si dibuixen amb una línea fina dos peus.   blog2

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies