Sèrie Cosmos

 

 

Aquesta nova sèrie de pintures que estic preparant per a ser exposades  Can Caralt, a Llavaneres,  constarà d’una dotzena de quadres on predomina la taca i el degotim de la pintura amb incorporació en algunes obres de petites línies de grafit, de cretes i alguns pigments secs, .La sèrie és una continuació de treballs anteriors com la sèrie Kreta, encara que en aquesta hi havia més treball gestual amb pincell i més color.

Aquesta sèrie intenta ser més austera, buscant la simplicitat formal, deixant que sigui la pintura, la materia, el color el protagonista absolut.

Un diàleg obert entre el quadre i l’observador

 

blog1

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies