Can Caralt acull “COSMOS”

COSMOS. Exposició de pintura i escultura.

Museu Arxiu de Llavaneres, “Can Caralt”

Del 17 d’octubre al 23 de novembre de 2014

 

Exposició de pintura i escultura a la sala  temporal de Can Caralt, on  es pot veure l’obra mes recent de Joan Poch, la pintura d’aquesta sèrie que porta el nom de Cosmos ha estat realitzada  durant la meitat de l’any 2014, és el resultat de l’evolució d’obres anteriors, però en aquest cas l’obra és més austera, més elemental, a la recerca d’un llenguatge més subtil i plenament subjectiu. La pintura s’allunya de qualsevol figuració i mana la taca, el color, les densitats dels pigments, el degotim i la dissolució, elements atzarosos que l’artista manipula però que no pot acabar de controlar i és precisament aquest atzar, aquesta imprecisió el que motiva a l’artista a desenvolupar el seu llenguatge pictòric, a la recerca de paratges profunds, interiors, subjectius que es manifesten en l’obra final. Es una exposició que en realitat busca els origens de l’artista i de la seva pintura, un viatge cap el seu univers. al COSMOS.

 

blog2blog4 ceramica

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies