“COSMOS” a Can Caralt, Museu Arxiu de Llavaneres.

L’exposició Cosmos és va inaugurar el dia 17 d’octubre, a la sala temporal del Museu Arxiu de Llavaneres. Va donar la benvinguda als assistents el Sr.Lluís Albertí, director del Museu, i la  presentació va anar a càrrec del crític d’art Pere Pascual, també hi va participar el poeta Joan Carles Gonzàlez Pujalte que va llegir un text sobre la pintura de Joan Poch i un dels seus poèmes, després de l’intervenció de l’artista, va cloure l’acte el regidor de cultura de Llavaneres, Sr.  Nani Mora.

L’exposició consta de 13 pintures de tècnica mixte sobre tela i 10 escultures de fang refractari. Totes les teles han estat pintades en els 6 darrers mesos i són fetes especialment per a l’exposició.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la sala amb algunes de les obres, l’exposició es podrà visitar fins el dia 23 de novembre.

 

web0web1web2web3web4web5

 

Comments are now closed.