“COSMOS” a Can Caralt, Museu Arxiu de Llavaneres.

L’exposició Cosmos és va inaugurar el dia 17 d’octubre, a la sala temporal del Museu Arxiu de Llavaneres. Va donar la benvinguda als assistents el Sr.Lluís Albertí, director del Museu, i la  presentació va anar a càrrec del crític d’art Pere Pascual, també hi va participar el poeta Joan Carles Gonzàlez Pujalte que va llegir un text sobre la pintura de Joan Poch i un dels seus poèmes, després de l’intervenció de l’artista, va cloure l’acte el regidor de cultura de Llavaneres, Sr.  Nani Mora.

L’exposició consta de 13 pintures de tècnica mixte sobre tela i 10 escultures de fang refractari. Totes les teles han estat pintades en els 6 darrers mesos i són fetes especialment per a l’exposició.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la sala amb algunes de les obres, l’exposició es podrà visitar fins el dia 23 de novembre.

 

web0web1web2web3web4web5

 

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies