Desembre, un mes de festes i regals.

El mes de desembre és el mes on qui més qui menys ha de fer un regal.  L’art sempre és un bopn regal, és per sempre i alimenta l’esperit. Si voleu regalar art i heu pensat en una obra de Joan Poch en podeu trobar a diferents llocs.

Exposicions temporals, mercats d’art com Expomercat del Museu del Càntir d’Argentona, hi trobareu ceràmiques i petites peces escultòriques. Supermercat d’Art de Torelló, petites peces de pintura sobre paper. Mini  Mercat d’Art de Dòria Llibres, a la Llibreria Dòria de Mataró,  petites obres de pintura i dibuix sobre paper.

Al Saló ESPAI 120, a l’Hospitalet de Llobregat, durant la Fira Internacional d’Art, del 23 al 23 de desembre, escultura i pintura, en un espai dedicat exclusivament a l’art, amb multitud de Galeries i artiste.

Exposicions permanents, llocs on habitualment podeu trobar obra meva:

MarcArt,  taller d’enmarcació, al carrer Iluro, en David Vergès te una selecció de peces d’escultura i pintura sobre paper, ell us aconsellarà, te molt de gust i criteri artístic.

Aurum interiorisme, al carrer Montserrat,  la Sandra te a la seva botiga algunes peces d’escultura molt especials.

La Galeria i Taller de Marcs de  Lolet Comas al carrer Sant Benet te obres sobre paper i teles de gran format, un espai on podeu triar molta pintura.

La Botiga de art i regal DUALART de Barcelona hi podeu trobar obres dse petit format, ceràmiques,  pintures, escultura, etc…està darrera la plaça Sant Jaume, davant l’escultura de Antoni Llena.

Finalment també a Barcelona a la Galeria Aragón, 232, hi podeu trobar peces d’escultura i pintura, i disposen digitalment de tot el meu catàleg d’obra recent.

També podeu visitar-me al meu estudi a hores convingudes.P480

 

Comments are now closed.