Artistes a Cel Obert a Rupià

Dissabte dia 18 de juliol a les 19.30  inaugurem a Rupià l’exposició Tubs per un Tub, una exposició col·lectiva dels artistes vinculats a l’Associació Artistes a Cel Obert. La proposta és ben senzilla: Els artistes manipulen, pinten, modelen, etc… tubs de fang de unes mides concretes i exposen el resultat de la seva acció plàstica. Hi participen artistes provinents de diferents disciplines i això presissament és el més interessant de la proposta, la varietat i la originalitat de les diferents propostes. Aquesta exposició és podrà veure posteriorment a diferents indret

s.cartell rupia

Comments are now closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies